نمایندگی بیمه ایران تهران

مقالات و توضیحات در مورد خدمات بیمه ایران

نمایندگی بیمه ایران تهران

مقالات و توضیحات در مورد خدمات بیمه ایران

مقالات بیمه ایران شامل خدمات و معرفی رشته های بیمه ای
معرفی نمایندگان بیمه ایران در تهران
معرفی و پاسخ به سوالات بیمه ای

  • ۰
  • ۰

خسارت بیمه باربری ، در شرایطی که فرد کالای مرسولاتی خود را تحت پوشش بیمه باربری یا حمل ونقل  بیمه ایران قرار داده باشد. اگر کالای مورد بیمه در زمان نقل وانتقالات دچار حادثه و خسارت گردد. بیمه گزار می تواند نسبت به تعهدات شرکت بیمه ایران در بیمه نامه باربری  ، خسارات وارد شده به کالای خود را از طریق بیمه باربری ایران جبران نماید. پس از وقوع حادثه ، جهت دریافت خسارت از بیمه ،لازم است بیمه گزار مراحلی را طی نماید. در این مقاله ، ما قصد داریم در مورد مراحلی که نیاز است جهت دریافت خسارت کالاهای آسیب دیده از شرکت بیمه به انجام رسد را بصورت کامل شرح دهیم . در ادامه با ما همراه باشید.

خسارت بیمه باربری

 

مراحل لازم جهت دریافت خسارت بیمه باربری

کارها و مراحلی که در جهت دریافت خسارت بیمه باربری ایران توسط بیمه گزار می بایست انجام گردد، عبارتنداز:

  1. اعلام خسارت توسط بیمه گزار به شرکت بیمه به صورت کتبی .( اعلام خسارت می تواند به صورت حضوری و با تکمیل فرم اعلام خسارت باربری صورت گیرد یا ارسال نامه از طریق فاکس انجام شود.)
  2. ثبت اعلام خسارت در سیستم کامپیوتری در واحد مربوطه توسط کارشناس نمایندگی بیمه .
  3. پس از ثبت خسارت در سیستم ، کارشناس شرکت بیمه یک بررسی اجمالی در مورد نوع خسارت وارد شده  و شرایط بیمه نامه می نماید. و اگر نوع خسارت با پوشش بیمه نامه مطابقت داشته باشد، پرونده جهت رسیدگی به مرحله بعدی ارجاع داده خواهد شد. (چنانچه نوع خسارت وارده جزء پوشش شرایط بیمه نامه نباشد. در این مرحله پرونده مختومه می گردد.)
  4.  بازدید از کالاهای خسارت دیده - با توجه به نوع خسارت و محل استقرار کالا اگر امکان دسترسی به کالای خسارت دیده وجود داشته باشد. با هماهنگی شرکت بیمه و بیمه گزار جهت تعیین نوع خسارت و برآورد میزان خسارت از کالای مورد نظر توسط کارشناس بیمه بازدید به عمل می آید.
  5. پس از تهیه گزارش بازدید از کالا توسط کارشناس بیمه ، مجدداً نوع خسارت و علت حادثه با شرایط بیمه نامه مورد بررسی قرار می گیرد. و پرونده جهت تکمیل مراحل به مرحله بعد فرستاده می شود.( اما اگر خسارت تحت پوشش شرایط بیمه نامه نباشد. در این مرحله پرونده مختومه می گردد.)
  6. در این مرحله کارشناس بیمه با توجه به نوع خسارت ، اسناد و مدارک موردنیاز را از بیمه گزار دریافت می نماید.
  7.  پس از دریافت اسناد و مدارک مورد نیاز ، میزان مبلغ خسارت وارده محاسبه می گردد.
  8. پس از محاسبه و تعیین میزان خسارت ، مطابق با آیین نامه حدود اختیارات پرداختی شرکت بیمه ، می بایست تأییدیه های لازم را از بخش های مربوطه جهت موافقت شرکت بیمه با مبلغ تعیین شده برای خسارت دریافت گردد.
  9. در این مرحله حواله خسارت با مبلغ تأیید شده صادر می گردد.
  10. پس از صدور حواله ، چک خسارت به میزان مبلغ حواله جهت وصول مبلغ خسارت صادر می گردد.
  11. مهر و امضای وکالتنامه و دریافت رسید تسویه خسارت ( اگر خسارت وارده مقصر داشته باشد ، شرکت بیمه می تواند مطابق با شرایط بیمه ، خسارت پرداختی به بیمه گزار را از مقصر حادثه مطالبه کند به همین دلیل بیمه گزار به شرکت بیمه این وکالت را می دهد تا شرکت بیمه بعنوان وکیل بیمه گزار مراتب قانونی را جهت بازیابی خسارت از مراجع قضایی پیگیری نماید.)
  12. چنانچه بیمه گزار نسبت به میزان مبلغ تعیین شده برای خسارت اعتراضی داشته باشد . اعتراض وی مورد بررسی قرار می گیرد . و می بایست توضیحات لازم به بیمه گزار ارائه گردد.
  • ۹۷/۱۱/۱۶
  • پرهام میرزایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی